Ingyenes Ipar4.0 webináriumok az InnoPeer AVM projektben!

InnoPeer AVM


Intézetünk sikerrel vett részt a most záruló InnoPeer AVM projektben, ami az Ipar4.0 megoldások megismertetésével és népszerűsítésével foglalkozott. A projekt részét képezte egy 5 fejezetből álló Advanced Training webinárium elkészítése is, amely ingyenesen elérhető a Virtuelle Hochschule Bayern honlapján. 

 

Aki szeretne mélyebben megismerkedni a 4. ipari forradalom lényegével, különböző aspektusaival, a legmodernebb gyártástechnológiai megoldásokkal, és az ehhez kapcsolódó új üzleti modellekkel, szervezeti és HR mregoldásokkal, az rengeteget profitálhat az InnoPeer AVM projekt keretében elkészült képzésekből. 5 különálló tréning keretében ismerkedhetünk meg a legújabb Ipar4.0-s megoldásokkal, melyek a következő 5 témakörrel foglalkoznak:

  • Industry 4.0: Aspects of Technology Advanced, Part 1
  • Industry 4.0: Aspects of Technology Advanced, Part 2
  • Industry 4.0: Aspects of Business Model Development
  • Industry 4.0: Aspects of Human Resources Management
  • Industry 4.0: Aspects of Organisation
 

 

Az angol nyelvű képzések regisztráció után ingyenesen elérhetők a Virtuelle Hochschule Bayern honlapján (open.vhb.org). Az egyes témakörökkel rövid videók és leírások formájában ismerkedhetünk meg, ami után néhány kérdéssel tesztelhetjük az elsajátított tudásunkat. A kurzusok elvégzéséről oklevél is tanúskodik.